Bemutatkozás

Eperjesi Katalin vagyok. 2010 óta foglalkozom természetes gyógymódokkal. Kiemelt szakterületem a természetes endokrinológia, azaz a természetes hormon egyensúly terápia.

Ennek keretében elsősorban nőgyógyászati problémákkal foglalkozom. Kiemelt szerepe van a munkámban a meddőséggel vagy termékenységi nehezítettséggel küzdő párok és gyermekvállalásra felkészülni vágyók segítésének, valamint foglalkozom krónikus fáradtsággal (mellékvese fáradtság) és pajzsmirigy elégtelenséggel is.

Munkám fontos része a tudatos cikluskövetés és családtervezés. A megelőzésre helyezve a hangsúlyt ciklustudatra és ciklusszinkronizálásra tanítom a nőket, mely a menstruációs ciklus különböző szakaszait segíti tudatosan és egészségtudatosan megélni és támogatni, életmódbeli és táplálkozásbeli támogatás segítségével.

Természetgyógyász vizsgával rendelkezem Fitoterápiából (Holisz, 2010. ETI vizsga).

Itthon elsőként végeztem Hormon egyensúly tanácsadóként (Nora Igloi Syversen hormon egyensúly szakértő – Vigado, 2010).

Tanultam Reflexológiát (Természetes Gyógymódok, 2006), Nemeskőgyógyászati alapokat (Dr. Csomai Zita, 2010), Természetes kozmetikum készítést (Cosmio, 2014) és Haptonómia alapokat (Juhász Krisztina, 2018).

Elvégeztem a Labordiagnosztikai ismereteket a természetgyógyászat praxisában c. továbbképzést (Dr. Csomai Zita, 2018), valamint a Termékenységtudat kurzust (Hormonmentes.hu, 2018).

Perinatális tanácsadóként végeztem az ELTE PPK karán (2018).

 

Ingyenes szállítás 40 000 Ft vásárlás felett

Vásárolj legalább 40 000 Ft értékben és a csomagod ingyenesen szállítjuk.

Termékek

Rendelések átvétele

A házhoz szállítás ZAVARTALANUL működik! A futárnál fizethetsz bankkártyával is, ha készpénzzel nem szeretnél. A futár érintésmentesen adja majd át a csomagod.

Személyes átvétel ÚJRA ZAVARTALANUL működik!

Az iroda kedden és csütörtökön van nyitva 10-13 és 14-17:30 között.

A portára, mint átadópontra is kérhetők a rendelések, ők minden nap nyitva vannak 8-20 óráig.

Konzultációk

A konzultációkat SZEMÉLYESEN és ONLINE is tartom, bármelyik forma választható. Foglalás

A konzultációkat kiegészítő e-bookok megvásárolhatók a shopban.