Bemutatkozás

Eperjesi Katalin vagyok. 2010 óta foglalkozom természetes gyógymódokkal. Kiemelt szakterületem a természetes endokrinológia, azaz a természetes hormon egyensúly terápia.

Ennek keretében elsősorban nőgyógyászati problémákkal foglalkozom. Kiemelt szerepe van a munkámban a meddőséggel vagy termékenységi nehezítettséggel küzdő párok és gyermekvállalásra felkészülni vágyók segítésének, valamint foglalkozom krónikus fáradtsággal (mellékvese fáradtság) és pajzsmirigy elégtelenséggel is.

Munkám fontos része a tudatos cikluskövetés és családtervezés. A megelőzésre helyezve a hangsúlyt ciklustudatra és ciklusszinkronizálásra tanítom a nőket, mely a menstruációs ciklus különböző szakaszait segíti tudatosan és egészségtudatosan megélni és támogatni, életmódbeli és táplálkozásbeli támogatás segítségével.

Természetgyógyász vizsgával rendelkezem Fitoterápiából (Holisz, 2010. ETI vizsga).

Itthon elsőként végeztem Hormon egyensúly tanácsadóként (Nora Igloi Syversen hormon egyensúly szakértő, 2010).

Tanultam Reflexológiát (Természetes Gyógymódok, 2006), Nemeskőgyógyászati alapokat (Dr. Csomai Zita, 2010), Természetes kozmetikum készítést (Cosmio, 2014) és Haptonómia alapokat (Juhász Krisztina, 2018).

Elvégeztem a Labordiagnosztikai ismereteket a természetgyógyászat praxisában c. továbbképzést (Dr. Csomai Zita, 2018), valamint a Termékenységtudat kurzust (Hormonmentes.hu, 2018).

Perinatális tanácsadóként végzek az ELTE PPK karán folyó 2 éves képzésen (2018).