Dr. Lee, a természetes progeszteron kutatások elindítója

Dr. Lee-t emberek és főleg nők milliói ismerik az egész világon, mint a természetes progeszteron Atyját.

Dr. Lee norvég származású amerikai orvos volt, nemzetközileg ismert és elismert családorvos, endokrinológus (a Harvard Egyetemen és a Minnesotai Orvosi Egyetemen végzett)

Az ő nevéhez fűződik a természetes progeszteron 30 éves kutatása, ő volt az első és egyetlen, aki fel merte vállalni a vitát és harcot, mind az orvostársadalommal, mind a gyógyszergyártókkal, annak érdekében, hogy a nőket ne szintetikus és veszélyes ösztrogén alapú hormonkészítményekkel kezeljék tovább, amikor véletlenül sem ösztrogénre és főleg nem szintetikus ösztrogénre van szükségük.

Dr. Lee érdeklődése a természetes progeszteron felé akkor kezdődött, amikor saját praxisában azt tapasztalta, hogy a hozzá menopauzával, mellrákkal vagy csontritkulással forduló női páciensein egyszerűen nem tudott segíteni a rendelkezésre álló konvencionális, szintetikus ösztrogén készítményekkel.
Ekkor több évtizedes kutatásba kezdett, aminek a végeredményeként megszületett az ösztrogén dominancia definíciója, mellyel egy időben, elkezdte pácienseit természetes progeszteronnal kezelni, hatalmas sikerrel.

Folyamatosan előadásokat tartott, könyveket, orvosi cikkeket és tanulmányokat írt, továbbképzéseket tartott orvos kollégáinak az egész világon. Jól szervezett nemzetközi orvoscsoport állt mögé, akik a mai napig legalább akkora elhivatottsággal viszik tovább munkásságát!

Dr. Lee bármilyen hihetetlen, napi kapcsolatban volt a pácienseivel. Női páciensei, akik neki köszönhették életminőségük drasztikus javulását, folyamatosan írtak neki és hívták telefonon és ő fáradhatatlanul tanácsokkal és bátorítással látta el őket.

Orvos és kutató kollégái, akik nem csupán nagyra értékelték munkásságát, hanem praxisukba is építették természetes hormon terápiáját, folyamatosan kikérték véleményét és szóról szóra betartották iránymutatásait.

A 2002-es év, amikor is az amerikai NIH (Nemzeti Egészségügyi Hivatal) és a Women’s Health Initiative in America Intézete hivatalosan kinyilatkozta, hogy a tradicionális orvosi hormon pótlás (HRT) nem jelentett javulást a nőknek, mint ahogy azt marketing szintjén a gyártók igérték, sőt, növelte a mellrák, petefészekrák, szívroham és agyvérzés esélyét, hatalmas fordulópontot jelentett munkássága világszintű elismerésében.

Ekkor Dr. Lee a következőt nyilatkozta: “A NIH kimutatása igen egyszerű volt, és már 30 évvel ezelőtt meg kellett volna születnie. Így megmenthettük volna sok százezer és millió nő életét. Tíz éve folyamatosan egy hatékony és természetes alternatíváról beszélünk. Talán majd most odafigyelnek ránk…”

Dr. Lee 2003. október 17-én hunyt el, szívinfarktusban. Sajnos a családjukban minden férfi szívinfarktusban halálozott el, ahogy maga mondta: “ő volt a legtovább élő férfi Lee”, a maga 74 évével. Reménykedett, hogy legalább 80 éves koráig él majd, mert úgy érezte, hogy sok teendője volt még hátra.

Hatalmas tudású, mélyen elszánt, ugyanakkor vidám és melegszívű ember és orvos volt.

Halála előtt pár nappal tért vissza Európából, ahol is szakmai előadásokat tartott két héten keresztül.

Utolsó pillanatáig dolgozott, halála estéjén is a következő könyvén munkálkodott.

Dr. Lee munkásságának szívvel-lélekkel való folytatását mindannyian feladatunknak tekintjük.

Barátai, orvoscsoportja és családtagjai hivatalos közleményt adtak ki 2003-ban, miszerint teljes gőzzel folytatják munkásságát, ahogyan az a sok millió nő is folytatja, akiknek az élete megváltozott Dr. Lee munkássága révén.

error: A Harmóniabolt közlendője:

Június 13-àn, csütörtökön személyes àtvételre nem lesz lehetőség. A rendeléseket fogadjuk, a szállítások folyamatosan indulnak.

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM