Konzultáció

Nagyon szívesen segítünk minden Nőnek akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati probléma miatt érdeklődnek, illetve a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

A weboldalon igyekszünk minél több általános információt adni az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége vagy tünetei, problémája hátterében.

Személyre szabott tanácsadás

Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen.

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni! Nagyon szívesen segítünk, amiben csak tudunk!

A konzultáció elemei

Állapot felmérése (ha vannak leletei is, kérjük, hozza magával)

Személyre szabott hormon egyensúly terápia felállítása

Életmód-tanácsokkal kiegészítve (táplálkozási tanácsok, stb.)

A terápia során állapota követését is biztosítjuk, folyamatos további konzultációs lehetőséget biztosítunk

BŐVEBB INFO A KONZULTÁCIÓRÓL

 

Hormon egyensúly tanácsadónk

Eperjesi Katalin – Hormon egyensúly tanácsadó, Perinatális tanácsadó, Természetgyógyász fitoterápiás végzettséggel
Telefon: +36 70 426 8834
E-mail: kati@hormonharmonia.hu

Irodánk: 1132. Budapest, Victor Hugo u. 25-27 2.em 301. Térkép itt

Bemutatkozás és szakmai önéletrajz itt olvasható.

ONLINE KONZULTÁCIÓHOZ KATTINTS IDE

 

Személyes konzultációhoz töltsd ki az alábbi űrlapot!

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ – BUDAPEST

A konzultáció helye: 1132. Budapest, Victor Hugo u. 25-27. 2.em 301.

1. Az első találkozásunk elsősorban az állapotfelmérésedre szolgál: laborleleteid, ciklusnaptárad, tüneteid feltérképezése áll a fókuszában.

2. Másrészt egy teljes homon egyensúly terápiás tervet is kapsz, ami tartalmaz egy ajánlást az alkalmazható természetes hatóanyagokkal, valamint olyan gyakorlatba ültethető egyéb tanácsokat, amivel visszaállíthatod a hormonális egyensúlyodat, a női egészségedet és termékenységedet.

3. Mivel mindenki állapota eltérő és egyedi, az első alkalom szolgál az állapotod összetettségének feltérképezésére. Ha ez alapján további konzultációs alkalmakra is szükség lehet, arról ezen az alkalmon kapsz tőlem egy ismertető tervet.


Összefoglalva

A konzultáció során mindezt megkapod:

1. Állapotfelmérés

2. Laborleletek elemzése

3. Ciklusnaptárad elemzése

4. Hormon egyensúly terápiás tanácsok (étrendkiegészítők, gyógynövények)

+ Komplex hormon egyensúly program terv egyénre szabva (további vizsgálatok ajánlásával, ha szükséges)

A konzultáción orvosi terápia mellett is használható tanácsokat kapsz!

A konzultáció időtartama:

90 perc

Bónuszok:

1. E-book a hormonális egyensúly zavar kezeléséről

2. Használati útmutatók

3. Már alkalmazott étrendkiegészítők véleményezése

4. Szakember ajánló (ha szükséges)


Biztonságos Vásárlás

Ezen a felületen csak kártyával lehet fizetni.

A bankkártyás fizetés az OTP SIMPLE rendszerén keresztül történik a Fizetés gombra kattintás után. Hozzánk semmilyen bankkártya adat nem kerül.

Ha utalással szeretnél fizetni, kérlek, írj a kati@hormonharmonia.hu címre.

További fontos infók:

A rendelés elküldésével elfogadottnak tekinted Általános Szerződési Feltételeinket.

A sikeres kártyás fizetés után erről küldünk Neked egy értesítést, továbbá egy számlát, és az időpont foglalásod visszaigazolását.

Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy spam vagy promóciós mappába megy a levél, kérlek, hogy nézd meg ott is. Ha nem kapnád meg a leveleket, kérlek, írj kati@hormonharmonia.hu címre.

Jogi nyilatkozat

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség mögött más-más ok vagy okok állnak. Minél többet tudok az állapotodról, annál többet tudok segíteni. Ezért amikor tanácsot kérsz, minden, a ciklusoddal kapcsolatos információt és életmódbeli jellemzőidet figyelembe veszem. Minden információt bizalmasan kezelek!
Az  átadott egészségügyi információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak diagnosztizálásra, öndiagnózisra, bármilyen egészségügyi probléma kezelésére, nem helyettesítik az orvos általi alapos, szakszerű vizsgálatot, tanácsadást és kezelést. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért nem vállalok felelősséget.
A weboldalon található étrend-kiegészítők nem helyettesítik, de kiegészíthetik az orvosi kezelést, amennyiben felügyelet mellett és körültekintéssel kerülnek alkalmazásra.
A weboldalon különböző (szöveges, képi, vagy hang formájú) tartalmai sem utasításokként, sem egyértelmű nyilatkozatokként, csakis tájékoztató, figyelemfelkeltő információként értelmezhetőek.
A tartalmak, információk közzétevője, megjelenítője, vagy szerzője semmilyen erkölcsi, vagy anyagi felelősséggel nem tartozik a használatból eredő bármilyen – közvetlen, vagy közvetett – jellegű kárért.

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM