Telefonos mini konzultáció

Ingyenes szállítás 60 000 Ft vásárlás felett!

 

Személyre szabott tanácsadás

Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen.

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni! Nagyon szívesen segítünk, amiben csak tudunk!

Hormon egyensúly tanácsadónk:

Eperjesi Katalin – Hormon egyensúly tanácsadó, Perinatális tanácsadó, Természetgyógyász fitoterápiás végzettséggel
Telefon: +36 70 426 8834
E-mail: kati@hormonharmonia.hu
Bemutatkozás és szakmai önéletrajz itt olvasható.

Figyelem! Jogi nyilatkozat:

Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség mögött más-más ok vagy okok állnak. Minél többet tudok az állapotodról, annál többet tudok segíteni. Ezért amikor tanácsot kérsz, minden, a ciklusoddal kapcsolatos információt és életmódbeli jellemzőidet figyelembe veszem. Minden információt bizalmasan kezelek!
Az  átadott egészségügyi információk tájékoztató jellegűek, nem szolgálnak diagnosztizálásra, öndiagnózisra, bármilyen egészségügyi probléma kezelésére, nem helyettesítik az orvos általi alapos, szakszerű vizsgálatot, tanácsadást és kezelést. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért nem vállalok felelősséget.
A weboldalon található étrend-kiegészítők nem helyettesítik, de kiegészíthetik az orvosi kezelést, amennyiben felügyelet mellett és körültekintéssel kerülnek alkalmazásra.
A weboldalon különböző (szöveges, képi, vagy hang formájú) tartalmai sem utasításokként, sem egyértelmű nyilatkozatokként, csakis tájékoztató, figyelemfelkeltő információként értelmezhetőek.
A tartalmak, információk közzétevője, megjelenítője, vagy szerzője semmilyen erkölcsi, vagy anyagi felelősséggel nem tartozik a használatból eredő bármilyen – közvetlen, vagy közvetett – jellegű kárért.

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM