Csomagok

Termékeinkhez szeretnénk minél szélesebb körű tájékoztatást adni, hiszen célunk az, hogy Ön minél egészségesebb legyen, jó közérzettel. A megfelelő termék kiválasztása után annak optimális alkalmazásához fontosnak tartjuk minél több információ átadását. Ezért fogadja szeretettel a mellékelt használati útmutatókat.

Amennyiben személyre szabott tanácsra van szüksége, szakemberünkhöz fordulhat.

A Harmóniaboltban különféle termékcsomagokat állítottunk össze, melyeket kedvezményes áron kaphat meg. A webshopban mindig láthatja az aktuális akciós árat.

Mit válasszon? A webshop bal oldalán található Termék kategóriák alatt a problémájának vagy céljának megfelelő kategóriára kattintva találja meg a javasolt termékeket. Ezzel igyekeztünk megkönnyíteni a válogatást és a megfelelő termék kiválasztását komolyabb szaktudás nélkül is. Minden egyes kategóriába összeállítottunk egy csomagot is. Ezeket, a különféle problémákra összeállított csomagokat mind a Csomagok menüpont alatt,  mind az egyes kategóriáknál megtalálhatja a Mit válasszak? menüpont alatt.

Fontos tudni, hogy minden ember és állapot más és más, ezért az egyéni tünetek és állapotok figyelembevételével a javasolt gyógymód vagy hatóanyag is eltérő lehet. Kérjen segítséget, nagyon szívesen segítünk!

Showing all 24 results