A PROGESZTERON

A WOMEN'S CREAM PLUS bioidentikus progeszteront tartalmaz, ami egy természet-azonos hormon.

SEGÍT MINDEN NŐNEK, akinek ösztrogén-dominanciából eredő nőgyógyászati problémái vannak, kortól függetlenül. Úgy segít, hogy a benne lévő hatóanyag kompenzálja a kialakult ösztrogén-dominanciát, ezáltal helyreállítja az egyensúlyt és így enyhíti és szünteti meg az ösztrogén-dominanciás tüneteket és szindrómákat.

A HATÓANYAG egy a természetben előforduló növény, a dioscorea villosa nevezetű közép-amerikai növényből került kivonásra. A krém egy olyan fejlesztés, amelynek eredményeképpen a petefészkünk által termelt progeszteronnal egy az egyben megegyező hatású hatóanyagot tudunk bejuttatni és ezáltal az ösztrogén-progeszteron egyensúlyt helyreállítani.

TERMÉSZETES és BIOIDENTIKUS (TERMÉSZET-AZONOS), mivel egy a természetben előforduló növény, a mexikói vad yamsz gyökérből van kivonva és előállítva a hatóanyag. Teljesen természet-azonos, a szervezet úgy ismeri fel, mint a sajátját. Növényi kivonat (fito-hormon), nem gyógyszer, nem szintetikus hormon!

A TERMÉSZETES HORMON ALKALMAZÁSA NINCSENEK MELLÉKHATÁSAI,VESZÉLYTELEN, mivel a természet-azonos hormon egy az egyben megegyezik a saját hormonjainkkal. Nem lehet túladagolni. Használata azonban speciális, nem használandó minden nap.

KRÉM FORMÁTUMA lehetővé teszi, hogy a hatóanyag majdnem 100%-a hasznosuljon a lehető legrövidebb időn belül. A szájon át bevitt készítmények (tabletták) közel 90%-a elvész az emésztőrendszer és a máj munkája révén. A természetes progeszteron emésztőrendszeren keresztül való felszívódása igen gyenge, ezért már 40 éve is injekció formájában adták. Az injekció továbbfejlesztett változata a krém.

AZ EREDETI NORVÉG NŐI TERMÉSZET-AZONOS PROGESZTERON KRÉM ellenőrzött, nagy tisztaságú és professzionális alapanyagokból készül. Hiteles szakmai háttérrel rendelkező nagy múltú cég eredeti terméke, kiemelkedő norvég minőség, 30 éves folyamatos fejlesztés eredményeként jött létre.

SZAKTANÁCSADÓI HÁTTÉR áll rendelkezésére. Minden nő és minden betegség más, a háttérben húzódó okok szintén különbözőek. Így minden felhasználó saját érdeke, hogy szakembertől (hormon egyensúly tanácsadó, orvos) megfelelő tájékoztatást kérjen és kapjon személyes konzultáció során a termék használatával kapcsolatban. Szakértőnktől itt kérhet segítséget.

ÍGY VÁLASSZ: Az alábbi képekre kattintva megtalálod a terméket probléma-specifikus csomagok részeként is.

Mivel minden ember és állapot más és más, az egyéni tünetek és állapotok figyelembevételével a javaslatok és ajánlott hatóanyag is eltérő lehet. Érdemes segítséget kérni szakértőnktől egy hormon egyensúly konzultáción!

Az általunk elmondottak nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt!

1–15 termék, összesen 19 db

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM