Jogi nyilatkozat

A weboldalon átadott információk jellege

A honlapon általános információkat igyekszünk adni a hormonális egyensúllyal kapcsolatban. Az információk kizárólag tájékoztató jellegűek, a szerző egyéni tanulmányainak és tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel, nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt és a dietetikus által előírt tanácsokat!

A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja. A szerző semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget azok egyéni gyakorlati alkalmazását illetően semmilyen kárért, ami ezen információk akár közvetlen, akár közvetett felhasználásából származna.

Mindig kérje ki háziorvosa vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát valamely egészségügyi állapotra vagy az egészségére vonatkozó bármely kérdéssel, valamint bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban, vagy táplálék-kiegészítő szedésének megkezdése előtt.

A webshopban kínált termékek jellege

A webshopban kizárólag egészségvédő étrend-kiegészítő terméket forgalmazunk, melyek NEM gyógyszerek.

Egészségmegőrzést támogató hatásuk révén a készítmények hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működésének biztosításához, rendellenes állapotok kialakulásának kockázatának csökkentéséhez, azonban konkrét betegségek kezelésére, megelőzésére és gyógyítására nem alkalmasak! Nem helyettesíthetik a megfelelő gyógyszeres kezelést, ám kiegészíthetik az orvos által javasolt terápiát.

A termékismertetőkben szereplő élettani hatások és egészséggel kapcsolatos információk MINDEN ESETBEN kizárólag a hatóanyagokra vonatkoznak, és nem az egyes termékre. Az információk a fogyasztók általános tájékoztatását és magas szintű ismeretterjesztését szolgálják a hatóanyagokról. Azok nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, nem helyettesíthetik egészségügyi szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes konzultációt.

Gyógyszeres kezelés alatt lévő személynek a termékek fogyasztását ajánlott megbeszélniük kezelőorvosukkal, gyógyszerészükkel.

Szerzői jogok

A jelen weboldal böngészésével a felhasználó (olvasó) hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, Eperjesi Katalinnak (továbbiakban: tartalomszolgáltató, üzemeltető vagy szerző) a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa, és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel.

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Eperjesi Katalin előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek.

A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A weboldal termékleírásokat tartalmazó részeinek, valamint az üzemeltető által a vásárló számára letölthető dokumentumként rendelkezésre bocsájtott tartalmak valamint azok egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a tartalomszolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

error: A Harmóniabolt közlendője:

Június 13-àn, csütörtökön személyes àtvételre nem lesz lehetőség. A rendeléseket fogadjuk, a szállítások folyamatosan indulnak.

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM