Légy Harmóniaboltos Törzsvásárló!

A program segítségével lehetőséged van automatikus kedvezményhez jutni a vásárlásaid átal. A kedvezményt mi automatikusan jóváírjuk a rendelésed végösszegéből.

 • 60.000 Ft összeget kell elköltened a webáruházban 3 hónap alatt.
 • 3 hónapra visszamenőleg ellenőrzi a rendszer a vásárlásaid összegét.
 • Amint elérted ezt az összeget, TÖRZSVÁSÁRLÓNAK minősülsz.
 • Törzsvásárlóként ezentúl 1% állandó kedvezményt kapsz – innentől mindig.
 • Így minden következő rendelésedből a rendszerünk automatikusan levonja a kedvezményt.
 • A törzsvásárlói kedvezmény minden esetben jár neked, függetlenül attól, hogy az adott rendelésnél tettél-e a kosaradba akciós terméket, vagy sem, használtál-e kuponkódot, tehát az 1%-ot ezeken felül kapod meg:)
 • Plusz ez a kedvezmény korlátlan ideig a rendelkezésedre áll, nincs lejárata, mint az időszakos kuponoknak.

Ezzel szeretnénk meghálálni a hűségedet!

Regisztrálj a webshopban és add le a rendelésed! Ne csak vendégként vásárolj! Ugyanis csak a regisztrált vásárlókat tudja a softwer kezelni és beleszámítani a törzsvásárlói rendszerben számon tartott költéseidbe.

Más teendőd nem lesz! A rendszer mindent csinál automatikusan, azaz majd levonja a törzsvásárlói kedvezményt a rendeléseidből.

 • A legtöbb termékünkhöz speciális letölthető útmutatókat készítettünk, melyeket csak nálunk kaphatsz meg. Szakáruházként nagyon fontosnak tartjuk a vásárlóink megfelelő tájékoztatását a hatóanyagokról.
 • Rendszeresen vannak akciós termékeink, főleg termékcsomagjaink, melyeket specifikus problémákra és állapotokra állítottunk össze.
 • Időszakos akciókat tartunk, melyekhez kuponkódot adunk. Figyeld a leveleinket, mert ott értesítünk ezekről.
 • Most pedig már a hűségedet is megjutalmazzuk a törzsvásárlói programunkkal, egy állandó kedvezménnyel, lejárat nélkül:)

Ez a legkényelmesebb, mert semmivel sem kell törődnöd, semmit nem kell csinálnod, hogy a kedvezményhez juss – a visszatérő vásárláson kívül -, mert erről mi gondoskodunk! Nem kell megjegyezni a kuponkódot,bármilyen termék esetén hozzájutsz a kedvezményhez…tényleg csak egy minimális költést kérünk hűséged jeléül és máris benn vagy a törzsvásárlói körünkben:)

Mivel olyan termékeket kínálunk, melyek használata egészségmegőrzés érdekében, vagy bizonyos állapotok kezelése érdekében hosszabb távon javasolt, számítunk arra, hogy egy időre törzsvásárlónk leszel.

Annak idején a webshop épp abból a célból született meg, hogy egy helyen, könnyen, utána járások nélkül, és korrekt áron tudjátok beszerezni a hormon egyensúly terápiás termékeket. Rengeteg tesztelgestés és kísérletezgetés, alapos analitikus munka áll a termékek kiválogatása mögött, hogy a legtisztább és megmagasabb minőségű, ugyanakkor ár-érték arányban is megfelelő termékeket kínálhassunk, akár több választási lehetőséggel (azaz ugyanazt a hatóanyagot több márkától is tartunk), amennyiben az átment a szigorú rostánkon.

Jelentkezz be az email címeddel/jelszavaddal, majd kattins az Adatlapom menüpontra.

Itt fogod látni a Törzsvásárlói státuszodat, és a 2024.04.15-e  (ekkor indítottuk el ezt a hűségprogramot) utáni rendeléseid összegét.

Ne feledd: max. 3 hónapon belül 60.000 Ft-nyi rendelést leadnod ahhoz, hogy a következő rendeléseidnél már megkapd a törzsvásárlói kedvezményedet. Ezt pedig majd a rendszer automatikusan levonja a végösszegből.

error: A Harmóniabolt közlendője:

Június 13-àn, csütörtökön személyes àtvételre nem lesz lehetőség. A rendeléseket fogadjuk, a szállítások folyamatosan indulnak.

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM