A SWANSON-TERMÉKEK

PRÉMIUM ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐK

Swanson minőség

A Swanson-nál biztosított a minőségellenőrzés a teljes folyamat alatt: az összetevők gondos beszerzésétől a gyártás utolsó fázisáig. Garantáltan minden Swanson termék megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Minden egyes Swanson létesítmény rendelkezik GMP tanúsítvánnyal.

A Swanson kutató- és fejlesztő csapata öbb, mint 50 éve szállít innovatív termékeket, melyek hatékonysága minden esetben klinikai kutatásokon, tudományos konszenzuson és dokumentált felhasználási tapasztalatokon alapul. A Swanson-nál hiszünk abban, hogy az átláthatóság kulcsfontosságú, ezért címkéink pontosan megmutatják, mit tartalmaznak termékeink.

A márka története

“Történetünk Fargoban, az Egyesült Államokban kezdődött 1969-ben, amikor Leland Swanson-, egy a golfozásért rajongó férfi ízületi fájdalmain próbált enyhíteni. Elindult egy utazásra a természetes táplálék-kiegészítők és az egészségkutatás világába, benne egy mély elkötelezettséggel az élethosszig tartó vitalitás iránt. Ez az elkötelezettség küldetéssé nőtte ki magát, küldetése célja pedig az volt, hogy tiszta és hatékony egészségmegőrző termékeket oszthasson meg másokkal, melyek valódi értéket képviselnek.

Több, mint 50 évvel később, a Swanson folytatja a tudományosan alátámasztott vitaminok és étrend-kiegészítők innovációját, olyan egészségmegőrző megoldásokat kínálva, melyek segítségével az emberek egész egyszerűen egészségesebben élhetnek együtt.

Vitaminjaink, gyógynövényeink és étrend-kiegészítőink tisztasága és hatékonysága az, ami igazán számít, hiszen tudományosan alátámasztott összetevőket használunk, termékeinket alaposan teszteljük az első fá

1–15 termék, összesen 26 db

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM