HORMONHARMONIZÁLÓ ITALOK

Teremts egyensúlyt
a természet erejével

Támogasd a tested és elméd működését a növények,
fehérjék és superfoodok határtalan erejével!

Magyarországon az elsők a bio szuperélelmiszerekben

Az Organiqa Superfoods márkával 2011-ben találkozhattál először. Magyarországon elsőként kezdtünk el bio superfood termékeket forgalmazni. Azóta többször kibővíttetük kínálatunkat és kifejlesztettük saját termékcsaládjainkat is.

Missziónk az elmúlt 12 év alatt viszont nem változott: most is azért dolgozunk, hogy a kiváló minőségű bio és természetes termékeket a lehető legkedvezőbb áron juttassuk el hozzád.

Organiqa – több mint superfood

“Az Organiqa mögött ketten állunk: Erna és Gergő. Aktív, sportoló emberek vagyunk, és nagyon figyelünk a minőségi táplálkozásra, mert rájöttünk, mennyivel jobb a közérzetünk, ha kiegyensúlyozottan táplálkozunk. Életünkben fontos szerepet játszik ezen kívül a tudatos és egészséges napi ritmus, a visszahúzódás és befelé figyelés is.

Az Organiqa egy olyan tér, ahol mindenki talál magának valami inspirációt, új ötletet a napi életvezetéshez, vagy egyszerűen csak felteheti kérdéseit, mi pedig segítünk az úton.”

“Egészségügyi problémáinkra kerestünk megoldást, amikor belebotlottunk a superfoodokba, megkóstoltuk és lassan beépítettük mindennapjainkba ezeket a szuperkoncentrált hatóanyagtartalmú növényi és gyümölcsporokat. Eleinte mi is külföldről szereztük be az utánpótlást, és ekkor jött a gondolat, hogy forgalmazzuk, ismertessük meg itthon is az emberekkel.

Az általunk forgalmazott termékek mind-mind a mai világ kihívásaira adott „mankók”, az egészségesebb életmód megtalálásához.”

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM