Termékenységfokozó program

Mielőtt egy kertet beültetünk növényekkel, előbb előkészítjük a talajt, ellenőrizve, hogy tápanyagokban gazdag-e, és az összes olyan összetevőt tartalmazza-e, amely a magok egészséges növényekké történő fejlődéséhez szükséges. Gondolj hasonlóan a termékenységgel kapcsolatos egészségedre! Megteremtheted az egészséges alapot azáltal, hogy a tested napi rendszerességgel ellátod a szükséges tápanyagokkal. Amit nap mint nap fogyasztasz, az befolyásolja a tested minden sejtjét, beleértve a petesejteket és a párod esetében a spermiumokat is, ami a csecsemő egészsége szempontjából nagyon fontos. Kíváncsi vagy, hogyan kezdj hozzá?

Így készítsd el saját termékenységfokozü programodat – 5 lépés 1 célért

Ebben az útmutatóban megismerheted azokat a kulcsfontosságú területeket, amire fókuszálnod kell valamint megtanulod a saját személyre szabott termékenységfokozó programod létrehozásához szükséges lépéseket. Azt már tudod korábban olvasottakból, hogy a test terhességre való felkészítése átlagosan legalább 3–6 hónapig tart, ezért ezt ne feledd, amikor elkészíted a saját személyes termékenységfokozó programodat.

Első lépés: Táplálkozás – életmód

A termékenységfokozó diéta fogyasztása a terhesség előkészítése és a termékenység fokozása érdekében az egyik legerőteljesebb egészségügyi változás, amelyet megtehetsz! Számos tanulmány kimutatta, hogy az étrend speciális változásai javíthatják a termékenységet, megakadályozhatják a visszatérő vetélést és támogathatják az egészséges terhességet.

Bár általában azt javasolom, hogy az egészséges terhesség felé vezető utat a termékenységi tisztítással kezdd, hogy eltávolítsd a felesleges méreganyagokat, melyek a nem megfelelő étrendből és életmódból fakadhatnak, a táplálkozás létfontosságú szerepet játszik az egészséges szervezet és reproduktív rendszer kialakításában. A hormonok építőkövei megtalálhatók az ételekben. Ezért kérlek, szánj időt és energiát rá!

Tudj meg többet róla:

A Természetes termékenységfokozó étrend megtanítja, hogyan kell enned az optimális termékenység érdekében.

Ügyelj arra, hogy:

Második lépés: Alapvető tisztítás

Az étrend olyannyira fontos, hogy a listán az első helyre került. Időrendben viszont akár kezdheted a programot a tisztítással! A fogamzásra való felkészülés ideje az egyik legjelentősebb alkalom a terhesség előkészítéséhez megfelelő egészséges test megteremtésére. Ez a legjobb alkalom a termékenységi tisztításra is. A termékenységi tisztítás a méh és a máj megtisztításával segíti a testet a fogamzás előkészítésében. A tisztítókúra arra ösztönzi a májat, hogy megszabadítsa a testedet a méreganyagoktól és a felesleges hormonoktól. Támogatja a méhed, hogy teljesen megtisztulhasson az esetleg stagnáló vértől (méhnyálkahártyától), és fokozza a méh keringését, miközben tonizálja a méhszöveteket.

Noha egy tisztítókúra mindig jótékony hatású, nem minden tisztítás lesz jótékony hatással a termékenységedre. Egy termékenységi tisztítás speciális, a reproduktív rendszerre szabott, és segít a testnek a termékenységet akadályozó anyagok további terhelésének kiküszöbölésében. Az egy hónapos termékenységi tisztítás az egyik legjobb lépés, amelyet megtehetsz a fogamzás előkészítése és a normális hormonális egyensúly támogatása érdekében.

Hogyan csináld? A Tisztítókúráról szóló e-book hamarosan megjelenik, addig az egyéni tanácsadáson tudom átadni neked a tudnivalókat!

Harmadik lépés: Válassz termékenységet támogató gyógynövényeket és tápanyagokat

Mindannyian egyedülálló egyének vagyunk, eltérő sajátos egészségügyi igényekkel. Itt, a Harmóniaboltban, a természetes hormon egyensúly és termékenység shopjában széles választékot kínálok világszínvonalú étrend-kiegészítőkből és gyógynövényekből, hogy támogassuk a reproduktív egészséggel kapcsolatos különféle kérdéseket.

Az 1. és 2. lépéssel egy szilárd alapod lesz, amire már a tested képes támaszkodni akkor, amikor a reproduktív egészség szempontjából kulcsfontosságú speciális tápanyagokat és gyógynövényeket kezded használni.

A képen: barátcserje, természetes ovulációserkentő

Az utazásnak (a termékenységfokozó programodnak) ez a szakasza már inkább testreszabott lesz. Az eredmény eléréséhez elengedhetetlen, hogy az étrend-kiegészítőket és a gyógynövényeket a te egyedi igényeidhez válaszd ki.

Az egészséges alap megépítése segít abban, hogy gyermeked a lehető legjobb életkezdetben részesüljön. Úgy vélem, hogy a párok számára ezek az alapozó termékek a legfontosabbak a kezdésnél. Ezeket a termékeket a legjobb napi rendszerességgel fogyasztani a fogamzás előkészítése és az általános reproduktív jólét előmozdítása érdekében.

Tudj meg többet ebből az útmutatóból:

Negyedik lépés: Keringés

A méhed keringésének előmozdítása elengedhetetlen leendő babád lakhelyének egészségének javításához és a terhesség előkészítéséhez. A tápanyagok és az oxigénben gazdag vér méhbe juttatásának legjobb módja a naponta végzett közepes intenzitású testmozgás – nagyszerű a gyaloglás és a termékenységi/női jóga, a Termékenységfokozó önmasszázs™ és a ricinusolajos alhasi pakolás. Én nagyon szeretem az utóbbi kettőnek a közvetlen jó hatását a méh egészségére. Igazából e kettő olyan párost alkot, aminél nem ismerek jobb természetes terápiás módszert, ami hasonlóan hatékonyan növelné a méh keringését.

Tudj meg többet róluk:

Ötödik lépés: Az elme- és testgyakorlatok – a stressz kezelésére

Ezzel a lépéssel kerekedik le az utad a termékenységed optimalizálása felé, mivel az életminőségeden fog javítani azzal, hogy megtanít a stressz kezelésére. A stressz hatása bizony hatalmas a termékenységre, mivel kibillenti a hormonok egyensúlyát. Tudjuk, hogy egy baba kihordása nem mindenki számára sétagalopp. Nézzünk reálisan a problémára: megfoganni bizony sokszor nagyon stresszes lehet. A mindennapi elme- és testgyakorlatok végzése segít megnyugodni és fókuszban tartani a figyelmedet, így valódi vágyaiddal összekapcsolódva hatékonyabban érheted el céljaidat, miközben támogatod a hormonális harmóniát.

Segítség olyan elme- és testgyakorlatokról, melyekről tudjuk, hogy sok nőnek segített:

Még mindig nem tudod pontosan, hogy mely termékek a megfelelőek a számodra?

A termékenységgel kapcsolatos kérdésekben személyes konzultáción személyre szabott útmutatást kapsz tőlem a gyógynövényekkel kapcsolatban, a konkrét egészségügyi igényeid alapján. Sok-sok nőtársadnak segítettem már ezzel a programmal!

Vagy csatlakozz a Természetes felkészülés a várandósságra facebook csoporthoz a linkre kattintva!

Megváltoztathatod az egészségedet!

A reproduktív szervek egy bonyolult kommunikációs rendszer részei a testeden belül, ha nem maximálisan egészségesek, azt az egész lényed (tested és lelked) megsínyli, nem csupán a termékenységed múlik rajta. Függetlenül attól, hogy azért vagy itt, mert gyermeket szeretnél, vagy azért, mert csak meg akarod támogatni a hormonrendszer egyensúlyát, a megfelelő helyre jöttél. Ami számít az te vagy, a te egészséged. Őszintén hiszem, hogy minden ember képes változtatni a körülményein, és ha megfelelő eszközöket és támogatást kap, akkor elérheti céljait. Célom az, hogy segítsek javítani a reproduktív egészségeden, hogy segíthesselek közelebb kerülni ahhoz, hogy a várva várt kisbabád megszülethessen vagy csak hogy jobban érezhesd magad nap mint nap.

Ha maradt valamilyen kérdésed, vedd fel velem a kapcsolatot!

Mielőbbi gyermekáldást kívánok!

Szerző: Eperjesi Kati

      norvég okleveles hormon egyensúly tanácsadó

      perinatális tanácsadó (ELTE PPK és MPPOT)

      ETI okleveles fitoterapeuta

error: A Harmóniabolt közlendője:

RENDELÉSEK:

Ingyenes szállítás 60.000 Ft vásárlás felett

Előre utalási és bankkártyás fizetési lehetőség.

Személyes átvétel minden kedden és csütörtökön!

KÉRD A PORTÁRA A RENDELÉSED A RUGALMASABB ÁTVÉTELÉRT!

 Termékek

HORMON EGYENSÚLY TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓK:

Foglalás

INDULÓ PROGRAMJAINK:

Hormonharmónia Termékenységfokozó Programja TM